top of page
Търсене

Татяна Петкова - от Москва до София с любов

Актуализирано: 28.10.2020 г.

Когато се подготвях за първата си среща с Татяна преди 9 години, изпитвах леко притеснение и имах доста предразсъдъци. Тя е от Русия и ето защо очаквах на вечеря да дойде изискана руса дама с пухкаво кожено палто, с високомерно вдигнато носле, превзето да говори за Достоевски и за класическа музика.

Обаче, освен че беше руса, Таня не покриваше нито едно от моите очаквания за руското възпитание. Тя предложи помощ с вечерята, докато се усмихваше свенливо. Не очаквах толкова земен и толкова сърдечен човек да дойде у дома. Знаех, че съпругът й е разумен човек, но тогава разбрах, че е и много мъдър.

Таня се превърна през годините в моя съветник за красивото и уютното. Тя се вълнува от естетичното и онова модерно, което с времето се превръща в отличим стил. Може би натрупаният опит от страните, в които е живяла и работила, може би упоритостта й и силата да започва отначало я направиха мой доверен партньор.


От една страна Таня трупа опит в страни с мащаб. Тя е работила в Москва като маркетинг мениджър в ритейл верига с над 120 магазини и с годишен маркетинг бюджет над 2 милиона евро. Занимавала се е с мащабни ATL и BTL кампании в партньорство със световно известни производители като Apple, Samsung, Huawei, Sony, Asus, Acer и други.


От друга страна, Таня е упорита. След като напуска Москва и корпоративния свят, тя решава да актуализира знанията си. Започва да учи дигитален маркетинг, който не просто завършва, а го прави с отличие. “Най-силната страна на дигиталния маркетинг е, че най-накрая маркетолозите получиха възможност да таргетират прецизно, да получават по-точен обхват с по-малко средства и резултатите станаха измерими.” - казва тя.

Трето, тя може да стартира от 0. Опитът от живия бизнес и стремежът й да учи новости, доведе Таня до създаването своя собствена марка . Cozy Corner е нейният начин да пресъздаде уюта и красотата в детската стая, където децата да творят и мечтаят.

Накратко, Таня е маркетолог до мозъка на костите си - може с малко средства да направи големи неща, защото има естествен нюх за красивото, упорита е и знае какво значи да започнеш свой бизнес в дигиталния свят.


358 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page