top of page
Търсене

Ценни съвети от предприемачи

Актуализирано: 15.01.2020 г.

Предизвикателство: Как да мислиш като предприемач?


Решение: Да не се взимаш на сериозно.


До като събирах смелост да започна свой бизнес, разговарях с много предприемачи. Ето няколко ценни съвета, които съм получила и бих искала да споделя с теб:


"Приемам бизнеса като игра. Никога не се взимам на сериозно." Защо? Ако се вземеш на сериозно стресът се увеличава, мислиш, колко много можеш да загубиш и започваш да взимаш решения през страха. Това те кара да не виждаш възможностите.

- Крум -

"Икономиите са добре дошли, спестяванията не." Защо? Ако спестяваш и държиш парите в банката, те не работят за теб, а за банката. Вложи ги в бизнес. В ежедневието си може да пазаруваш от по-евтини магазини, или да търсиш стока на промоция. Не е казано, че защото имаш пари следва да плащаш повече, ако има и други варианти.

- Георги-


"Винаги ходи в най-добрите хотели на почивка, пести от честотота, ако не можеш да си позволяваш в началото." Защо? Най-добрите хотели, ресторанти, като цяло всики места са среда. В най-добрата среда не ходи всеки. Там можеш да срещнеш хора, с които да обменяш идеи. Една идея тук, друга идея там.. и накрая получаваш твоята идея. На евтините места хората не обсъждат идеи, а други хора.

- Орлин -
70 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page