top of page
Търсене

Мениджър под наем

Актуализирано: 15.01.2020 г.

Предизвикателство: Да наемеш мениджър.


Решение:

Ти имаш малък и развиващ се бизнес. Все още не можеш да си позволиш да наемеш високоплатен мениджър, а искаш да поставиш здрави основи. Мениджър под наем е вариант, с който да получиш максимални знания с минимален месечен разход. Наемаш мениджър, който да работи наравно с теб за определени часове.


Каква е разликата между мениджър под наем и консултант? Консултантът често наблюдава процесите и хората и изготвя доклад. Мениджърът под наем запретва ръкави и работи с теб, за да научи теб как да се справяш без него.


Каква е разликата между мениджър под наем и коуч? Коуч е подход на разговор, за който се вярва, че отговорите са в самия човек. Моето лично мнение е, че преди да се стигне до коуч, човек трябва да е минал трейнинг - т.е. да е придобил знанията, които се преподават в университета на Живота или в обикновен университет. Мениджърът под наем е специалист в своята област и ти предава знанията си на практика.


Каква е разликата между мениджър под наем и треньор? Бизнес треньорът е често човек, който умее да преподава и да се справя добре с група от хора. Не е задължително да е имал бизнес опит, макар да е препоръчително. Мениджърът под наем е трениран да влезе в работата и да работи наравно с теб, като дава практични съвети за конкретни ситуации.


Мениджърът под наем е чудесен вариант, ако искаш да придобиеш практичен опит, да подредиш бизнеса си и да получиш максимално умения за парите си.55 преглеждания0 коментара

Последни публикации

Виж всички

Comentários


Post: Blog2_Post
bottom of page