УСЛУГИ

IMG_1234.JPG

ИНДИВИДУАЛНИ КОНСУЛТАЦИИ

Имаш ли нужда от индивидуални консултации със счетоводител, или специалист “човешки ресурси”, или “маркетинг”, или “търговец”….

Image by CoWomen

БИЗНЕС ПРЕГОВОРИ

Имаш ли нужда от подкрепа при воденето на преговори с вериги, за да лансираш своите продукти? Имаш ли нужда да предоговориш покупните си цени от доставчици? Не се чувстваш в свои води при воденето на преговори?

MacBook%20Air%20beside%20cup_edited.jpg

КОНЦЕПЦИЯ ЗА БИЗНЕС РАЗВИТИЕ

Кой продукт или марка да лансираш в България,? Как да го лансираш? Какво ти е необходимо, за да бъдеш устойчив на пазара? Как да определиш цените? Или просто искаш да смениш концепцията на своята марка или бизнес?

Image by Markus Winkler

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЕКТИ

Имаш идея за проект, който не изисква постоянна заетост, но нямаш подходящ човек?

Image by CoWomen

ИЗНАСЯНЕ НА РАБОТА ИЗВЪН ФИРМАТА

Искаш да се фокусираш върху основния предмет на твоя бизнес? Мислил ли си да изнесеш счетоводството си? А маркетинга и стратегиите по управление на служителите? А стратегическите бизнес проекти?

IMG_1285_edited.jpg

ПОДКРЕПА НА ЛИДЕРИ

Кой е човекът с най-много стрес и отговорности във фирмата? Кой има нужда от доверен човек за дискусия, за достъп до знания? Това е шефът. Подчинените слушат шефа, но следват лидера. Ако имаш нужда от доверен човек, който да те тренира лично да станеш лидер, който е по-малко стресиран и по-ефективен.

Image by CoWomen

ОБУЧЕНИЕ

Имаш ли нужда да обучиш екипа си? Знае ли екипа ти за persuasive selling matrix? Как използваш в ежедневието си маркетинговия микс? Какво включва подготовката за водене на преговори? Как се управляват ефективно хора и екипи?