top of page

ЕКИП

AI3A7541 copy.jpg

ВЕСЕЛИНА ПАНАЙОТОВА

Основател

Завършила съм бизнес администрация със специализация маркетинг и мениджмънт в САЩ и имам 15 годишен опит в бизнес развитие и продажби. Ръководила съм екип от 200+ човека и съм работила с годишен оборот над 250+ мил. лева. Имам придобит опит от еждедневна работа с предприемачи. От колежа мечтая за дамски екип, който работи на проектна база, като в същото време отделя време за децата си у дома. Време е мечтите да се сбъдват. 

Мотото в работата ми е: "Хората правят бизнес с хора"

Работила съм в: Procter & Gamble Bulgaria, Ficosota, Carlsberg Bulgaria

По-надолу ще намерите информация за всеки от екипа. Това са хора, на които се доверявам заради личностните и бизнес умения. Вярвам, че могат да помогнат и на теб, защото съм усетила лично техните способности. Ние сме екип в работата и  приятели в живота.

ТАТЯНА ПЕТКОВА

консултант 

"Маркетинг"

Таня е специалист по дигитален и офлайн маркетинг с над 10 годишен опит в изграждането на цялостни маркетингови стратегии, развитие на брандове, медиа планиране и реклама, и организиране на BTL събития. 

 

Тя има особен афинитет към дигиталното пространство, където се е фокусирала в момента. Реализирала е маркетингови кампании за компании като Apple, Samsung, Sony, Huawei, Asus и други, като освен това в момента развива и свой собствен бизнес.

Мотото в работата на Таня е: 

«Клиентът търси не продукта, а решение на своя проблем – това винаги трябва да е във фокуса на бизнеса».

AI3A7192 copy.jpg
AI3A7338 copy.jpg

СВЕТЛАНА ХРИСТОВА

консултант  

"Бизнес развитие"

Светлана е професионалист с над 20 годишен опит в сферата на търговията.

 

Заемала е различни управленски функции в областта на маркетинг и мениджмънт в големи международни компании. През своята кариера е ръководила както отдели "Продажби", така и отдели "Покупки", което й помага отлично да познава и разбира и двете страни - "Производител " и "Mагазинна мрежа".

Мотото в работата на Светлана е:  

"Бизнесът не е бойно поле, а пространство за решаване на проблеми и различия и превръщането им в печалба и за двете страни."

ПЕТЯ СИРАКОВА

консултант 

"Управление на човешкия капитал"

Петя е с 13 годишен опит във външно и вътрешно консултиране на бизнеса за системи и инструменти за ефективна комуникация, мотивация, управление на представянето и системи за заплащане, подбор и задържане на персонала, създаване на инструменти за идентифициране, провеждане и оценка на ефективността на корпоративни обучения. 

Мотото в работата на Петя е:

„Успехът е функция на потенциала на хората. Познавай и направлявай потенциала, дай хоризонт на хората и своя бизнес. “

AI3A7410 copy.jpg
AI3A7316 copy.jpg

ДАНИЕЛА СЛАВЧЕВА

консултант

"Счетоводство и контрол"

Даниела е консултант “Счетоводство и контрол”. Тя е собственик на Счетоводна Къща DSAccounts.

Има над 15 годишен опит в организирането на счетоводната дейност на фирми в областта на строителство, медицински услуги, търговия на едро, фармация и други.

 

Мотото в работата на Даниела е:

“Вярната, точна и навременна финансова информация  спомага за вземането на правилните решения за Вашия бизнес.”

IMPACT DRIVE

Неправителствена организация (НПО)

Impact drive не е част от екипа, но е близък на сърцето ни. Искаме в живота ни да има и каузи, с които да се обогатяваме и учим. Какво е Impact drive? "Impact Drive работи за изграждане на независими и устойчиви неправителствени организации във всички области на обществения живот, които да работят компетентно, ефективно и прозрачно за постигане на мисиите си в полза на общностите в България."

new%20ImpactDrive_RGB_edited.png
Екип: Services
bottom of page